te koop: Zaltbommel 2018

De nieuwe serie kunstfotografie van Zaltbommel is te koop. Een serie nachtfotografie in zwart wit van het knusse Zaltbommel. Deze serie is net als de andere kunstseries te koop in gewenst formaat uitgevoerd op plexiglas verlijmd met dibond en handig ophangsysteem. Nieuwsgierig? Neem even vrijblijvend contact op.

kunst serie: sexie lexie 2017

De kunst serie SEXIE LEXIE van 2017 is te koop in alle formaten op plexiglas verlijmd met dibond en een handig ophang systeem.

Kunst fotografie voor aan de muur. Bij je thuis of in het bedrijf? Neem hier een kijkje in een selectie kunstfotografie. Meer beelden zien? Stuur even een mailtje

Postive vibes – wenskaarten

De nieuwe wenskaarten lijn van 2017. De wenskaarten set ‘Postive vibes’ gemaakt door Cynthia Brandwijk, www.brandwijkfotografie.nl bestaat uit 6 ansichtkaarten.

Collectie:

  • Thank you
  • Cup of coffee?
  • Hooray!
  • You’re pretty special
  • Congratulations
  • You can totally do this.

Van elke set gaat er 5 cent naar de stichting Het Nationaal Ouderenfonds.
Het Nationaal Ouderenfonds richt zich op het welzijn van kwetsbare ouderen. Daarbij staat de bestrijding van eenzaamheid centraal. Met onze diensten en activiteiten willen wij sociale contacten bevorderen en zorgen dat ouderen langer zelfstandig blijven. Zo proberen we te zorgen voor een gelukkigere oude dag voor vele ouderen. Van elk setje kaarten gaat er 5 cent naar deze stichting. www.ouderenfonds.nl

Nice to meet you!

We willen jullie graag voorstellen aan een nieuw item in onze shop! THE DREAMCATCHER
De dromenvangers zijn er in verschillende kleuren en formaten. Dus voor iedereen wat. Ga je voor rustgevend, lekker fris en fruitig of strak.

Je bent nu natuurlijk te nieuwsgierig.. KLIK HIER

Liefs Anne